Zantingh Tweewieler ATB tocht

Op zondag 1 oktober 2023 organiseert Toerfietsclub De Hesseler Fietsers, aangesloten bij de NTFU, de Zantingh Tweewieler ATB toc


Zantingh Tweewieler ATB tocht


Op zondag 1 oktober 2023 organiseert Toerfietsclub De Hesseler Fietsers, aangesloten bij de NTFU, de Zantingh Tweewieler ATB tocht. De te fietsen afstanden zijn 30 en 50 kilometer.

De 30 km route van deze tocht zal de fietsers via zandpaden om Gees heen leiden om vervolgens de Boswachterij Gees in te duiken en daarna via de Mepper Dennen en de Mepper Hooilanden terug te keren naar Oosterhesselen.

De 50 km is een uitbreiding van de 30 km met een lus van 20 km door de Boswachterij Gees.

De routes zijn volledig gemarkeerd d.m.v. linten en pijlen. Er zijn verzorgingsposten langs de routes.

Na de tocht is er gelegenheid om de fiets af te spuiten.
De start vindt plaats tussen 9.00 en 10.00 uur bij de Hesseler Hof, Beatrixlaan 23A in Oosterhesselen.
De kosten van deelname bedragen € 8,00 en voor NTFU-leden € 6,00. Kinderen t/m 15 jaar kunnen gratis meedoen en ontvangen na afloop een herinnering.

Startlocatie: Hesseler Hof, Beatrixlaan 23A, Oosterhesselen.
Starttijd: 9.00 – 10.00 uur.
Kosten: € 8,00 of € 6,00 voor NTFU-leden

Online inschrijven:  Online inschrijven


Terug
Deel het met uw vrienden!

Meer nieuws

Pleinverkoop op vrijdag en zaterdag 17 en 18 mei

Aanstaande vrijdag en zaterdag is het weer zover, dan houden wij onze jaarlijkse pleinverkoop. Ook dit jaar hebben we weer een grote partij overjarige modellen en tweedehands fietsen ingekocht. Dit mag u niet missen, honderden euro's voordeel.* De koffie staat klaar, zien we jullie op vrijdag en zaterdag? * geen inruil

Aanpassing Van Raam rolstoelfiets

Voor Tangenborgh De Schans hebben wij deze Van Raam Veloplus rolstoelfiets mogen voorzien van een upgrade. We hebben op deze fiets een elektrisch liersysteem geplaatst. Zo kan er een rolstoel door het liersysteem op de fiets gezet worden door de begeleider. Dit alles met een afstandsbediening. Bent u benieuwd wat we voor u of uw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met op ons op.

Spaarsysteem (Loyaliteit programma)

Ons spaarprogramma is live! Voor meer informatie en de voorwaarden klikt u op onderstaande link!

Facebook