Zantingh Tweewieler ATB tocht

Op zondag 1 oktober 2023 organiseert Toerfietsclub De Hesseler Fietsers, aangesloten bij de NTFU, de Zantingh Tweewieler ATB toc


Zantingh Tweewieler ATB tocht


Op zondag 1 oktober 2023 organiseert Toerfietsclub De Hesseler Fietsers, aangesloten bij de NTFU, de Zantingh Tweewieler ATB tocht. De te fietsen afstanden zijn 30 en 50 kilometer.

De 30 km route van deze tocht zal de fietsers via zandpaden om Gees heen leiden om vervolgens de Boswachterij Gees in te duiken en daarna via de Mepper Dennen en de Mepper Hooilanden terug te keren naar Oosterhesselen.

De 50 km is een uitbreiding van de 30 km met een lus van 20 km door de Boswachterij Gees.

De routes zijn volledig gemarkeerd d.m.v. linten en pijlen. Er zijn verzorgingsposten langs de routes.

Na de tocht is er gelegenheid om de fiets af te spuiten.
De start vindt plaats tussen 9.00 en 10.00 uur bij de Hesseler Hof, Beatrixlaan 23A in Oosterhesselen.
De kosten van deelname bedragen € 8,00 en voor NTFU-leden € 6,00. Kinderen t/m 15 jaar kunnen gratis meedoen en ontvangen na afloop een herinnering.

Startlocatie: Hesseler Hof, Beatrixlaan 23A, Oosterhesselen.
Starttijd: 9.00 – 10.00 uur.
Kosten: € 8,00 of € 6,00 voor NTFU-leden

Online inschrijven:  Online inschrijven


Terug
Deel het met uw vrienden!

Meer nieuws

ATB 10-Daagse!

We zijn van start gegaan met onze ATB 10-Daagse! Bekijk onze actuele voorraad op: https://www.zantinghtweewielers.nl/fietsen/nieuw/mountainbikes Let op: actie loopt tot en met 27 september en is alleen geldig bij geen inruil en niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Opening nieuwe showroom en werkplaats

Vanwege de opening van de nieuwe showroom en viering van ons 25-jarig bestaan zijn wij 13 en 14 december gesloten!

ATB 10-Daagse!

Vandaag zijn we van start gegaan met onze ATB 10-Daagse! Bekijk onze actuele voorraad op: https://www.zantinghtweewielers.nl/fietsen/nieuw/mountainbikes Let op: actie loopt tot en met 26 november en is alleen geldig bij geen inruil.

Winnaars winactie

We willen iedereen bedanken voor de leuke reacties ten aanzien van onze zoek & win actie. Er zijn heel veel mensen aan het zoeken gegaan op onze website en hebben alle gouden fietsen gevonden. We hebben alle winnaars inmiddels persoonlijk ge´nformeerd. 1e prijs: Rudie Wijnands 2e prijs: John van der Veen 3e prijs: Geert Braam Iedereen bedankt voor het mee doen!

Facebook