Van Raam Rolstoelfiets voor De Schans

𝗧𝗼𝘂𝗿 𝗗𝗲 𝗦𝗰𝗵𝗮𝗻𝘀!


Van Raam Rolstoelfiets voor De Schans


Vrijdag 1 juli hebben de bewoners van De Schans een prachtige rolstoelfiets ontvangen van de stichting "Vrienden van De Schans". Zantingh Tweewielers heeft deze mooie fiets geleverd. Tijdens de opening van de "𝗧𝗼𝘂𝗿 𝗗𝗲 𝗦𝗰𝗵𝗮𝗻𝘀", is de rolstoelfiets aan de voorzitter van de cliëntenraad overhandigd.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer nieuws

ZONDAG 9 OKTOBER 2022 DE “ZANTINGH TWEEWIELER ATB TOCHT 2022”.

Op zondag 9 oktober 2022 organiseert Toerfietsclub De Hesseler Fietsers, aangesloten bij de NTFU, de Zantingh Tweewieler ATB tocht. De te fietsen afstanden zijn 30 en 50 kilometer.

Winactie nieuwe website

Ter viering van het lanceren van de nieuwe website en alvast als een klein voorproefje voor onze jubileumacties hebben wij een mooie winactie bedacht. Op de website zijn 5 afbeeldingen van een gouden fiets verstopt. Kunt u ze allemaal vinden?   Hoe werkt de actie?   Heeft u 5 gouden fietsen gevonden dan maakt u kans op een waardebon van €250,- Heeft u 4 gouden fietsen gevonden dan maakt u kans op een waardebon van €100,- Heeft u 3 gouden fietsen gevonden dan maakt u kans op een waardebon van €25,-   Heeft u ze gevonden?   Stuur dan een mail met je contactgegevens ( naam en telefoonnummer ) met je antwoorden naar webshop@zantinghtweewielers.nl met het onderwerp: winactie gouden fiets.   Vrijdag 14 oktober maken we via onze facebookpagina en instagrampagina de winnaars bekend.   Veel succes!

Nieuwe website gelanceerd

Vanaf vandaag staat de nieuwe website online. Nu kunt u nog makkelijker onze actuele voorraad fietsen zien en onderdelen of accessoires in onze webshop vinden en bestellen.

Bedrijfsfietsen

Ook Eekels Emmen kiest voor bedrijfsfietsen via Zantingh Tweewielers. Zo kunnen de werknemers zich beter verplaatsen over de bedrijfsterreinen.

25 jaar Zantingh Tweewielers

Vandaag is het alweer 25 jaar geleden dat Zantingh Tweewielers zich vestigde aan de Vaart Noordzijde 7 in Nieuw-Amsterdam.

Facebook