Opening nieuwe showroom en werkplaats

Vanwege de opening van de nieuwe showroom en viering van ons 25-jarig bestaan zijn wij 13 en 14 december gesloten!


Opening nieuwe showroom en werkplaatsTerugDeel het met uw vrienden!


Meer nieuws

ATB 10-Daagse!

Vandaag zijn we van start gegaan met onze ATB 10-Daagse! Bekijk onze actuele voorraad op: https://www.zantinghtweewielers.nl/fietsen/nieuw/mountainbikes Let op: actie loopt tot en met 26 november en is alleen geldig bij geen inruil.

Winnaars winactie

We willen iedereen bedanken voor de leuke reacties ten aanzien van onze zoek & win actie. Er zijn heel veel mensen aan het zoeken gegaan op onze website en hebben alle gouden fietsen gevonden. We hebben alle winnaars inmiddels persoonlijk geďnformeerd. 1e prijs: Rudie Wijnands 2e prijs: John van der Veen 3e prijs: Geert Braam Iedereen bedankt voor het mee doen!

ZONDAG 9 OKTOBER 2022 DE “ZANTINGH TWEEWIELER ATB TOCHT 2022”.

Op zondag 9 oktober 2022 organiseert Toerfietsclub De Hesseler Fietsers, aangesloten bij de NTFU, de Zantingh Tweewieler ATB tocht. De te fietsen afstanden zijn 30 en 50 kilometer.

Winactie nieuwe website

Ter viering van het lanceren van de nieuwe website en alvast als een klein voorproefje voor onze jubileumacties hebben wij een mooie winactie bedacht. Op de website zijn 5 afbeeldingen van een gouden fiets verstopt. Kunt u ze allemaal vinden?   Hoe werkt de actie?   Heeft u 5 gouden fietsen gevonden dan maakt u kans op een waardebon van €250,- Heeft u 4 gouden fietsen gevonden dan maakt u kans op een waardebon van €100,- Heeft u 3 gouden fietsen gevonden dan maakt u kans op een waardebon van €25,-   Heeft u ze gevonden?   Stuur dan een mail met je contactgegevens ( naam en telefoonnummer ) met je antwoorden naar webshop@zantinghtweewielers.nl met het onderwerp: winactie gouden fiets.   Vrijdag 14 oktober maken we via onze facebookpagina en instagrampagina de winnaars bekend.   Veel succes!

Nieuwe website gelanceerd

Vanaf vandaag staat de nieuwe website online. Nu kunt u nog makkelijker onze actuele voorraad fietsen zien en onderdelen of accessoires in onze webshop vinden en bestellen.

Van Raam Rolstoelfiets voor De Schans

𝗧𝗼𝘂𝗿 𝗗𝗲 𝗦𝗰𝗵𝗮𝗻𝘀!

Facebook