NieuwsOpening nieuwe showroom en werkplaats

Opening nieuwe showroom en werkplaats

  • maandag 12 december, 2022

Vanwege de opening van de nieuwe showroom en viering van ons 25-jarig bestaan zijn wij 13 en 14 december gesloten!

lees meer


ATB 10-Daagse!

ATB 10-Daagse!

  • dinsdag 15 november, 2022

Vandaag zijn we van start gegaan met onze ATB 10-Daagse! Bekijk onze actuele voorraad op: https://www.zantinghtweewielers.nl/fietsen/nieuw/mountainbikes Let op: actie loopt tot en met 26 november en is alleen geldig bij geen inruil.

lees meer


Winnaars winactie

Winnaars winactie

  • zaterdag 15 oktober, 2022

We willen iedereen bedanken voor de leuke reacties ten aanzien van onze zoek & win actie. Er zijn heel veel mensen aan het zoeken gegaan op onze website en hebben alle gouden fietsen gevonden. We hebben alle winnaars inmiddels persoonlijk geďnformeerd. 1e prijs: Rudie Wijnands 2e prijs: John van der Veen 3e prijs: Geert Braam Iedereen bedankt voor het mee doen!

lees meer


ZONDAG 9 OKTOBER 2022 DE “ZANTINGH TWEEWIELER ATB TOCHT 2022”.

ZONDAG 9 OKTOBER 2022 DE “ZANTINGH TWEEWIELER ATB TOCHT 2022”.

  • maandag 19 september, 2022

Op zondag 9 oktober 2022 organiseert Toerfietsclub De Hesseler Fietsers, aangesloten bij de NTFU, de Zantingh Tweewieler ATB tocht. De te fietsen afstanden zijn 30 en 50 kilometer.

lees meer


Winactie nieuwe website

Winactie nieuwe website

  • donderdag 8 september, 2022

Ter viering van het lanceren van de nieuwe website en alvast als een klein voorproefje voor onze jubileumacties hebben wij een mooie winactie bedacht. Op de website zijn 5 afbeeldingen van een gouden fiets verstopt. Kunt u ze allemaal vinden?   Hoe werkt de actie?   Heeft u 5 gouden fietsen gevonden dan maakt u kans op een waardebon van €250,- Heeft u 4 gouden fietsen gevonden dan maakt u kans op een waardebon van €100,- Heeft u 3 gouden fietsen gevonden dan maakt u kans op een waardebon van €25,-   Heeft u ze gevonden?   Stuur dan een mail met je contactgegevens ( naam en telefoonnummer ) met je antwoorden naar webshop@zantinghtweewielers.nl met het onderwerp: winactie gouden fiets.   Vrijdag 14 oktober maken we via onze facebookpagina en instagrampagina de winnaars bekend.   Veel succes!

lees meer


Nieuwe website gelanceerd

Nieuwe website gelanceerd

  • maandag 29 augustus, 2022

Vanaf vandaag staat de nieuwe website online. Nu kunt u nog makkelijker onze actuele voorraad fietsen zien en onderdelen of accessoires in onze webshop vinden en bestellen.

lees meer


Van Raam Rolstoelfiets voor De Schans

Van Raam Rolstoelfiets voor De Schans

  • maandag 4 juli, 2022

𝗧𝗼𝘂𝗿 𝗗𝗲 𝗦𝗰𝗵𝗮𝗻𝘀!

lees meer


Facebook